TalentVersterker

Voor wie?

TalentVersterker is een oppepper voor harde werkers die zichzelf willen belonen! Je weet weer wat je kwaliteiten zijn en beter nog jouw focus ligt nu bij het inzetten van je ware talent! Een prikkelende oppepper om binnen je huidige werk met meer overtuiging en werkplezier verder aan de slag te gaan…

Herken je dit?

Je hebt een leuke baan bij een fijne werkgever. Je bent druk bezig, betrokken en.... Soms dan merk je dat je iets mist. Je bent wel steeds aan het werk, maar je bent jezelf een beetje kwijt geraakt. Je eigen ontwikkeling staat eigenlijk al een tijdje stil. Wat zijn jouw behoeftes? Waar liggen jouw talenten en kwaliteiten? Wat zijn je drijfveren? Waar sta je over drie jaar?

Aan de slag!

Neem een Talent Versterker! In 4-6 gesprekken geef je ruimte aan het opnieuw verkennen van jezelf. Je komt terug in je kracht, weet weer waar je voor staat en wat je zelf wil bereiken. Zo werk je gezond en met meer plezier nu en in de toekomst!Talent Versterker: je kunt alleen maar winnen, als je je zelf toestaat om deze stap te zetten. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Twijfel maakt meer kapot dan misluking ooit zal doen