Loopbaan Versterker


Voor wie?

Loopbaan Versterker is voor jou als je klaar bent met ploeteren, als je merkt dat je niet meer fluitend naar je werk gaat. Of als je nieuwsgierig bent naar wat er nog meer mogelijk is. In je huidige baan en bedrijf zijn de afgelopen tijd zoveel dingen veranderd, kies je opnieuw voor deze baan als je vandaag solliciteert? Kom op! Kietel jezelf en ga mee op onderzoek. Ga voor die droombaan, voor jouw droombedrijf. Als niet nu, wanneer dan wel!

Pas op voor kant en klare oplossingen

Loopbaankeuzes maken doe je niet alleen. Je eigen ervaringen spelen een rol, de successen maar zeker ook de keren dat je je neus stootte. Je omgeving doet mee in je zoektocht met goed bedoelde goede raad. Er zijn allerlei testen die je kunt doen, waar vervolgens datgene uitkomt wat je er zelf in hebt gestopt, meer van hetzelfde dus. En, er zijn heel veel coaches. Even kijken, zoeken, vragen en praten voor je een keuze maakt is aan te bevelen. Ik vertel je hier graag meer over mijn aanpak.

En dan is er natuurlijk je eigen coach

In onze gesprekken leggen we steeds alle puzzelstukken op tafel en de uitkomst van je zoektocht wordt steeds helderder. Ik ben er voor jou, aan je zijde stap voor stap.
Jij hebt de regie, jij bepaalt het tempo.
Ik maak je bewust van je verhaal door te herhalen wat je me verteld. Ja echt, vaak geef je zelf al alle antwoorden alleen je hoort het zelf niet. Ik stimuleer je om stappen te zetten die je spannend vindt en ik ondersteun je met inzichten en concrete handvatten.

Aanvullend op onze gesprekken, werk je aan opdrachten die helpen in het opnieuw bewust worden van je kwaliteiten en doelen!

Wanneer gaan we beginnen?

Van wie ben ik & wie ken ik
naar wat wil ik

Geloof me, een andere baan vinden is echt meer dan alleen vacatures in de gaten houden en hierop reageren. Het lijken de meest voor de hand liggende stappen en zonder gaat het misschien ook niet lukken, maar de sleutel tot succes zit hem echt in het onderzoeken van waar jezelf nu staat, wat je onderscheidende unieke talenten zijn, wat je drijfveren zijn, je waarden die maken dat je je ergens thuis voelt. En ja een persoonlijkheidstest kan een goede aanvulling zijn, de meerwaarde zit echter in de gesprekken. De gesprekken die je voert met mensen uit je omgeving aan de hand van gerichte vragen die jij hen stelt, gesprekken met mensen die al doen wat jij wil gaan doen en die je inspireren en wegwijs kunnen maken.

Het resultaat van dit alles is jouw eigen unieke, authentieke verhaal. Werkgevers die jou horen praten, voelen meteen de echtheid en de oprechtheid van je zoektocht en wat jij bij hen weet te vinden.
Om ergens te komen, moet je eerst besluiten
niet te blijven waar je nu bent!